“Mijn missie is om mensen te helpen bij het realiseren van hun wensen op het gebied van duurzaamheid en zorg naar de beste fysieke situatie.”

Maaike Wolfs maakt haar missie werkelijkheid door een eigen methode te ontwikkelen. Dit model zorgt ervoor dat de achtergrond en de ambitie van duurzaamheid helder wordt. Hierdoor is dit goed praktisch te maken. Alleen een juiste en uitgebreide analyse kan leiden tot de geschikte fysieke situatie, bijvoorbeeld het renoveren van een kantoor of het creëen van een badkamer.

“Ik ga in gesprek met de desbetreffende persoon of groep. Voor mij is het erg belangrijk dat ik niet mijn beeld van duurzaamheid projecteer. Daarom stel ik open vragen en komen we samen tot een visie, missie of plan”

In een gesprek komen vragen aan bod zoals:
– Wat vind jij duurzaam?
– Wat is uw visie op het bestaansrecht van uw bedrijf?
– Wat is het meest belangrijk in uw bedrijf?

Logischerwijs zijn dit vragen die niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Daarom probeert Maaike op een creatieve manier antwoorden vinden. Hierbij kan gedacht worden aan een leuke middag brainstormen, onderzoeken, associëren en/of interviewen. Alles om uw wens te realiseren binnen de juridische, financiële en bouwkundige kaders, door middel van het model.