Maaike is co-founder van Babylogisch

De geboorte van een baby is een bijzondere gebeurtenis. Vrijwel alles in je leven staat op het punt te veranderen. Dat kleine kindje in je buik is bijzonder kwetsbaar. Je wilt niets liever dan het gezond op de wereld zetten en het vervolgens het beste geven van wat mogelijk is. Een mooie, degelijke en veilige baby-uitzet hoort daar natuurlijk bij.

Je wilt zo goed mogelijk zorgen voor je pasgeboren nieuwe aanwinst, dus besluit je om een degelijke kinderwagen, een praktische buggy en veilig autostoeltje aan te gaan schaffen. Dit hoeft natuurlijk niet allemaal nieuw te zijn. Wat je redenen ook zijn (economisch, ecologisch…), een goede tweedehands kinderwagen, buggy of autostoel is waarschijnlijk zelfs geschikter dan een nieuwe. 

Precies om deze redenen hebben Maaike en haar echtgenoot Babylogisch opgericht. Zelf zijn ze trotse ouders van twee prachtige kinderen. Voordat het eerste kindje in 2014 geboren werd, heeft John geen moment getwijfeld en gezocht naar een goede, gebruikte baby-uitzet. Ten eerste vanwege de hoge aanschafprijs van bijvoorbeeld een nieuwe kinderwagen, maar belangrijker nog vanwege de ecologische en duurzame gedachte erachter. Waarom een nieuwe kopen als er nog zoveel goede, weinig gebruikte kinderwagens beschikbaar zijn?

De naam Babylogisch is een samenvoeging van baby, ecologisch en economisch. Het woord baby spreekt natuurlijk voor zich. Ecologisch komt voort uit de duurzame inslag. Er worden geen goede producten weggooit maar hergebruikt. Er wordt diep gereinigd met milieubewuste producten en eventuele mankementen of bekende minpunten worden verholpen en verbeterd. Het woord economisch is gekozen, omdat een tweedehands kinderwagen veel beter betaalbaar is dan een nieuwe. Leuke bijkomstigheid hierbij is, dat de dure topmerken nu voor iedere portemonnee beschikbaar worden.

Het bij Babylogisch kopen van een refurbished kinderwagen voor uw BABY is dan ook meer dan LOGISCH.